برگزیده ها..
1400/9/16 سه‌شنبه
پیام دکتر زنگویی زاده رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو

.

حماسۀ ضد استبدادی 16 آذر سال 1332، در تاریخ ایران به‌عنوان نماد روحیۀ خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است تا سندی دیگر از روح میهن‌پرستی، آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی فرزندان این مرز‌و‌بوم را برای همیشه در تاریخ ثبت و فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان برساند.
به طور حتم این روز، یکی از روزهای افتخارآفرین برای ایران و نماد مبارزه با استکبار جهانی است که در آن، جوانان غیور، آزاده و آگاه پرچمِ بیزاری از استبداد و استکبار را بار دیگر برافراشته و با خون مبین خود، بیرق آزادی خواهی را به اهتزاز درآوردند.
امید است نسل جوان به ویژه دانشجویان عزیز، جایگاه خطیر خود را در تعیین سرنوشت کشور فراموش نکنند و با شناخت کامل از تحولات درونی و بیرونی کشور و با رهنمودهای عالمانه و حکیمانه مقام معظم رهبری و با تلاش‌های شبانه‌ روزی خود موجبات پیشرفت کشور را فراهم کنند.
اینجانب نیز به نوبه خود روز دانشجو را به عموم دانشجویان کشور بویژه دانشجویان پر تلاش دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی تبریک گفته و آرزوی توفیق هر چه بیشتر شما عزیزان را از درگاه باریتعالی خواستارم و امیدوارم با همت و تلاشی مضاعف در جهت پیشرفت همه جانبه و تداوم عزت و اقتدار ایران اسلامی بیش از پیش کوشا باشید.
سربلند باشید و پایدار
ابراهیم زنگویی زاده