دیدار صمیمی دکتر ثقفی در آستانه روز دانشجو با اعضای هیات علمی و همکاران اداری مرکز بیرجند و ستاد استان

دکتر ثقفی در دیداری صمیمی در آستانه روز دانشجو با اعضای هیات علمی و همکاران اداری مرکز بیرجند و ستاد استان ضمن تبریک پیشاپیش روز دانشجو از همکاران خواست تا تکریم ارباب رجوع را سرلوحه ی کارشان قرار دهند.

ثقفی ضمن برشمردن پارامترهای موفقیت در یک دستگاه، دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند را نمونه ی بارز یک مجموعه ی موفق دانست که نیروی انسانی، بهره وری ، عملکرد قوی و زیرساخت نرم افزاری آن چشم هر ناظر منصفی را اقناع می نماید.

ریاست دانشگاه پیام نور استان از کلیه همکاران خواست تا با تعامل و درک متقابل در تشکیل یک مجموعه ی منسجم و منظم نقش ایفا نموده و از کمترین ظرفیت ها در پیشبرد اهداف دانشگاه پیام نور استان تلاش نمایند.در پایان ثقفی ضمن تشکر از کلیه همکاران اداری و علمی در سطح استان لحظاتی پای حرف دل همکاران نشست و از نزدیک حرف دل شنید و راز دل گفت.