غبارروبی

غبارروبی1

غبارروبی 2
برگزاری مراسم غبار روبی و نکوداشت مسجد باقرالعلوم دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند در هفته تکریم مساجد

به نام خدا

روز سه شنبه 25 اردیبهشت 97 به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، مسجد باقرالعلوم(ع) مرکز بیرجند غبار روبی گردید. در این مراسم معنوی که با حضور جناب آقای دکتر ثقفی، رییس محترم دانشگاه پیام نور استان و مرکز بیرجند، جناب آقای دکتر اکبری مطلق، مسوول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان برگزار شد، همچنین جمعی از کارکنان، اعضای هیات علمی و مسوولین محترم دانشگاه به صورت داوطلبانه شرکت نمودند. در این مراسم که پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجه الاسلام ملایی، امام جماعت مسجد باقرالعلوم(ع) و قرائت آیاتی از کلام الله مجید، در یک فضای معنوی انجام شد؛ تمامی قسمت های مسجد از قبیل در و پنجره ها، فرش ها، کتابخانه مسجد، ستون ها و سنگ ها، منبر و دیگر قسمت ها با دقت و حوصله تمام توسط همکاران ارجمند گرد گیری و غبار روبی شد. در پایان مراسم با صلواتی بر محمد و آل محمد(ص) خاتمه یافت.