سالگرد تدفین 1

سالگرد تدفین 2

سالگرد تدفین 3
سه‌شنبه 9 آبان 1396 برگزاری دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند

مراسم دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه پیام نور با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان، اعضای هیات علمی، مسئولین محترم بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و حوزه بسیج دانشجویی برگزار شد.

این مراسم با قرائت زیارت عاشورا درمحل مسجد باقر العلوم دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند پس از نماز ظهر و عصر مورخ 08/08/96 آغاز و با مداحی ذاکر اهل بیت ؛ جناب آقای حمید جلالی؛ ادامه یافت.

حجت الاسلام  والمسلمین اکبر پور ؛ جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه استان با بیان اینکه عرصه جنگ تحمیلی عرصه ی جنگ سخت بود و شهدای این عرصه سبب عزت شدند خاطرنشان کرد امروز عرصه جنگ تغییر به جنگ نرم کرده و وظیفه من و شما در این عرصه بسیار مشکل تر و به مثابه جهاد اکبر است.ایشان با بیان اینکه جنگ تعطیلی ندارد خاطر نشان کرد گرچه شهدای صحنه جنگ تحمیلی سبب عزت شدند ولی کشته های عرصه جنگ نرم موجب خسارت هستند.حجت الاسلام اکبر پور با بیان اینکه وصیت اکثر شهدا مرقوم به تاکید بر ولایت مداری، حجاب، شرف و ناموس هست از تمامی دانشجویان، اساتید، مسئولین و سیاستمداران خواست تا برخلاف مسیر شهدا گام بر ندارند.ایشان با بیان اینکه دشمن جوانان این مرز و بوم را هدف قرار داده است از تمامی شرکت کنندگان در این جلسه به خصوص جوانان خواست تا مدافع ارزشهای این مرز و بوم در تمامی مراحل زندگی شان باشند.جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه استان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امروز ترس از هجوم دشمن به اندیشه هاست تاکید نمود ما مورد تهاجم جغرافیایی نیستیم بلکه تفکر و اندیشه جوانان و مسئولین ما مورد هجمه و تهدید دشمن هست تصریح کرد راه برون رفت از وضعیت موجود مدیریت جهادی و تفکر جهادی هست. در پایان این مراسم  مسئولین و شرکت کنندگان با حضور بر مزار شهدای گمنام بار دیگر با شهدا تجدید پیمان نموده و به مقام شامخ شان با نثار گل ادای احترام و قبور مطهر را با گلاب ناب شستشو و عطر افشانی نمودند.ضمناً در پایان همگی مهمان خوان شهدا به صرف غذای نذری بودند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند